Summerschool

Wat is het? Een 2-weekse summerschool (4.0 ECTS) waar een groep  internationale studenten haar rugzak vult met toepasbare, innovatieve, oplossingsgerichte vaardigheden in het veld van duurzaamheid. In opdracht van organisaties werken studenten aan duurzaamheidsvraagstukken en worden ze uitgedaagd een goed advies of oplossing te leveren. Het programma is gebaseerd op de principes van Theory U … Lees verder Summerschool

Lees verder..


Wat is het?

Een 2-weekse summerschool (4.0 ECTS) waar een groep  internationale studenten haar rugzak vult met toepasbare, innovatieve, oplossingsgerichte vaardigheden in het veld van duurzaamheid. In opdracht van organisaties werken studenten aan duurzaamheidsvraagstukken en worden ze uitgedaagd een goed advies of oplossing te leveren. Het programma is gebaseerd op de principes van Theory U (van het presencing institute, MIT, Boston).

Voor wie?

Voor ambitieuze studenten die geïnteresseerd zijn om in de zomer in een internationale groep te leren, te puzzelen en zichzelf te vernieuwen op het gebied van duurzame innovaties.

Meer informatie vind je hier.


Contact ▸ Chris Jan Geugies