Ondersteuning op School

Naast onze trainingen Your Ideal Classroom en Learning Experience Design ondersteunt Dock20 (hoge)scholen daar waar het daadwerkelijk gebeurt: het klaslokaal. Wij helpen docenten in de klas bij het eigen maken van vernieuwend onderwijs en begeleiden teams bij de invoering van innovatieve onderwijsconcepten. Ook begeleiden we scholen bij het ontwerpen van betekenisvolle leerervaringen die een diepe indruk achterlaten en een boost geven … Lees verder Ondersteuning op School

Lees verder..


Naast onze trainingen Your Ideal Classroom en Learning Experience Design ondersteunt Dock20 (hoge)scholen daar waar het daadwerkelijk gebeurt: het klaslokaal. Wij helpen docenten in de klas bij het eigen maken van vernieuwend onderwijs en begeleiden teams bij de invoering van innovatieve onderwijsconcepten.

Ook begeleiden we scholen bij het ontwerpen van betekenisvolle leerervaringen die een diepe indruk achterlaten en een boost geven aan de studievoortgang van je studenten.

Laat studenten Social Work voelen wat het betekent om in de schoenen van een dakloze cliënt te staan. Laat studenten Rechten beleven wat de wereld is achter de wetsartikelen die zij leren. En laat jouw studenten op een diep niveau ervaren wat het betekent om beoefenaar van hun toekomstige vak te zijn.

Hulp nodig om nieuwe ideeën over onderwijs concreet vorm te geven? Laten we samen een kop koffie drinken en verkennen hoe en waar Dock20 jullie school kan ondersteunen. Neem contact op via 06 – 331 650 21 of chrisjan@dock20.org


Contact ▸ Chris Jan Geugies